Tårtbottnar
4 st äggvitor
2 dl kokosflingor
3 dl blandade hasselnötter
2 tsk vaniljpulver
Sätt ugnen på 150 grader.
Mal nötter, blanda i kokosflingor och vaniljpulver
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dom i blandningen.
Gör tre ringar på ett bakplåtspapper, 18 cm i diameter. Bred ut smeten inom ringarna och grädda i ca 15 minuter. Tänk på att snabbt lossa dom snabbt från papperet då de snabbt fastnar.
Fyllning
4 dl vispgrädde
hallon & blåbär
riven choklad (minst 80%)
Gör tre lager av tårtan och välj själv vad du vill ha emellan, jag hade ett lager hallon/Blåbär och grädde, ett lager grädde och hallon/blåbär med grädde och riven choklad på toppen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar