4 portioner
600 g kycklingfilé
2 röd paprika
2 gul lök
4 msk curry
2 gul lök
4 msk curry
1 msk paprikapulver
5 dl vispgrädde
2 dl créam fraiche
2 msk kinesisk soja
4 krm svartpeppar
Skär kycklingen i bitar.
Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar.
Skala och skär löken i klyftor.
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta.
5 dl vispgrädde
2 dl créam fraiche
2 msk kinesisk soja
4 krm svartpeppar
Skär kycklingen i bitar.
Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar.
Skala och skär löken i klyftor.
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta.
Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa i ca 3 minuter.
Tillsätt vispgrädde, créam fraiche, soja och peppar.
Servera med tillexempel blomkålsris eller broccoli.
Tillsätt vispgrädde, créam fraiche, soja och peppar.
Servera med tillexempel blomkålsris eller broccoli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar